Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na zatvorenom dijelu sjednice

Vlada DORH-u predložila sklapanje nagodbe s Coningom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlada je nadležnom državnom odvjetništvu dala mišljenje za sklapanje izvansudske nagodbe s Coningom.

Vlada je na zatvorenom dijelu današnje sjednice dala mišljenje nadležnom državnom odvjetništvu za sklapanje sudske nagodbe u parničnom postupku o pravnoj stvari tužitelja Coning Inženjering d.d., Varaždin, protiv tuženika Republike Hrvatske, priopćila je Vladina Služba za odnose s javnošću.

Pročitajte i ovo Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?'' Zoran MIlanović se nije oglasio nakon objave izbornih rezultata Komentar Saše Vejnovića Svi su nešto rekli, samo je On doma pred TV-om: "Gle kako je ovaj popušio izbore"

Vlada je to mišljenje dala na prijedlog Povjerenstva za poticanje alternativnog i izvansudskog rješavanja sporova u građanskopravnim predmetima u kojima je jedna od stranaka u sporu Republika Hrvatska.

>> Policija istražuje Čačićev Coning

U priopćenju sa zatvorenog dijela 88. sjednice Vlade navodi se dalje da je Vlada donijela zaključak u vezi s dostavom Agenciji za zaštitu osobnih podataka klasificiranog Zaključka Vlade Republike Hrvatske. Na temelju članka 5. Zakona o tajnosti podataka (Narodne novine, broj 79/2007) predmetni Zaključak klasificiran je oznakom 'povjerljivo' pa ga nije u mogućnosti u cijelosti objaviti.

Što se tiče kadrovskih pitanja, u Hrvatski sabor upućuje se na donošenje prijedlog odluke o razrješenju, na osobni zahtjev, člana Vijeća za elektroničke medije Duška Zimonje.

Uz dobiveno pozitivno mišljenje Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, Nadzornom odboru društva Hoteli Plat d.d., temeljem provedenog postupka po oglašenom natječaju, predlaže se ponovno imenovanje direktora navedenog Društva Pere Matića, zbog isteka dosadašnjeg mandata.

Razriješeni su dosadašnji predsjednik Komisije za provedbu postupaka javnih natječaja za davanje državnih lovišta u zakup Goran Videc, članovi Marijan Grubešić, Ivan Ištok, Nikica Šprem i Zdravka Miletić te tajnik Tomislav Žuglić. Novim predsjednikom imenovan je Marijan Grubešić, novim članom Ljubomir Salak, Ivan Ištok, Nikica Šprem i Zdravka Miletić ponovo su imenovani, a Nikolina Lukac imenovana je tajnicom navedene Komisije, navodi se u priopćenju vladine službe za odnose s javnošću. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene