Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slijedi raspisivanje tjeralice

Zoran Mamić i službeno bjegunac: Nije se pojavio u Remetincu, raspisan Europski uhidbeni nalog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Mamić se nije pojavio u Remetincu gdje se trebao prijaviti na izdržavanje kazne, zbog čega je izdan Europski uhidbenih nalog.

Sutkinji izvršenja dtigla je i službena potvrda iz zatvora u Remetincu da se Zoran Mamić nije tamo pojavio. Neslužbeno doznajemo da u ovim trenucima sud izdaje Europski uhidbeni nalog i šalje nalog policiji za raspisivanjem domaće i strane tjeralice. 

Zoran Mamić se na izdržavanje zatvorske kazne trebao prijaviti do ponoći, no to nije učinio. Mamić je osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama. Nakon što se raspiše tjelarica, Bosna i Hercegovina će provesti službenu proceduru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TREBA SE JAVITI U REMETINEC Pala odluka! Odbijena molba Zorana Mamića za izdržavanjem kazne u BiH, slijedi raspisivanje tjeralice

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna A Mamići u Međugorju Izmjenjuju pisma: Predsjednik Vrhovnog suda Đuro Sessa odgovorio Malenici o slučaju braće Mamić

Damir Vrbanović, koji je također osuđen u postupku protiv Mamića, danas se pojavio na Županijskom sudu, a sutkinja izvšenja mu je naložila da se na izdržavanje kazne mora javiti u roku od 15 dana. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene