Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u Klisu

Zbog svađe oko građevinskih radova dva puta ga ubo nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završen je očevid u mjestu Veliki Bročanac, na širem području Solina gdje je sinoć ubijen 51- godišnji Ilija B., zidar iz Kaštel Sućurca.

Nožem ga je usmrtio 56-godišnji Petar N. koji je ubrzo uhićen.Ilija B. je svojim teretnim vozilom marke Mercedes došao u Veliki Broćanac pred kuću Petra N. u zaseoku Novakovići-Grgići gdje se nakon svađe dogodilo ubojstvo.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

Petar je Iliju ubo nožem dva puta u prsište i na mjestu ga usmrtio. Policija je tijelo zatekla u dvorištu, pred Petrovom kućom, a dežurni liječnik Doma zdravlja iz Solina mogao je samo konstatirati smrt.

>> Klis: Muškarac ubijen hladnim oružjem

Petra su policajci brzo pronašli u blizini kuće, a kako neslužbeno doznajemo bio je dobrano pijan. Izmjereno mu je više od dva promila alkohola u krvi. Sudski patolog, dr. Marija Definis Gojanović obavit će obdukciju. Po Velikom Broćancu kruže priče kako su se muškarci posvađali zbog nekakvih građevinskih radova koje je Ilija izvodio u njihovom mjestu.

Zanimljivo je da je on prije par dana policiji prijavio krađu metalnih skela vrijednih nešto više od 500 kuna. Policiji je kazao kako su mu skele ukradene potkraj travnja. (VLM Agencija)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene