Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tuga u Istri

Završena obdukcija bebe koja je preminula u Puli, policija se oglasila o cijelom slučaju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Dusko Marusic/Cropix
Istarska policija izvijestila je da ništa ne ukazuje na to da je smrt bebe u Puli nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Nakon obdukcije koja je u petak obavljena u pulskoj Općoj bolnici zasad ništa ne ukazuje na to da je smrt jednoipolmjesečne bebe u četvrtak ujutro u stanu u pulskom naselju Veruda posljedica kaznenog djela, potvrdila je u petak istarska policija.

Tijekom obdukcije iz tijela su izuzeti uzorci radi toksikološkog vještačenja i histološke analize, a prema informacijama iz policije, zasad ništa ne ukazuje da je smrt posljedica kaznenog djela.

Neslužbeno se doznaje kako se najvjerojatnije radi o tzv. smrti u kolijevci.

Pulska policija u četvrtak u 6:55 zaprimila je dojavu Hitne medicinske pomoći o intervenciji u pulskom naselju Veruda, gdje je preminulo žensko jednoipolmjesečno dijete, koje je prevezeno u pulsku bolnicu radi obavljanja obdukcije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve ili ništa Javio se dobitnik Jackpota i otkrio da je ovaj put napravio nešto drugačije: "Kad sam provjerio, rekao sam ženi da mi izmjeri tlak"

Hitna pomoć odmah je izišla na teren, no nije mogla pomoći jer dijete nije pokazivalo znakove života. Djelatnici medicinske ekipe pokušali su ga reanimirati prema svim pravilima struke, no, nažalost, dijete je preminulo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene