Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćna mora

Zaposlenica hotela ulazila gostima u sobe: Zbog svega što je ondje činila čeka je kaznena prijava

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Jedna od noćnih mora gostiju po hotelima jest i to da netko kome to nije posao ulazi u njihove sobe. Baš to dogodilo se nekim gostima u Crikvenici.

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Policija je sumnjiči da je između 6. i 8. kolovoza ove godine iskoristila položaj zaposlenice jednog od crikveničkih hotela te je, iako to nije bio njezin posao, ulazila u sobe gostiju.

Pritom je na naročito drzak način u dva navrata iz jedne od soba otuđila novac u ukupnom iznosu od 200 eura, objavila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija smrtonosno trovanje Progovorila žena čiji je ručak ubio troje ljudi, otkriveni jezivi detalji sa zidova kuće: "Bilo je uznemirujuće"

Pročitajte i ovo Ilustracija Pitanje produktivnosti i kvalitete Rad od kuće obio joj se o glavu: Poslodavac danima pratio koliko žena tipka i dao joj otkaz

Kaznenim djelom oštećen je 47-godišnji hrvatski državljanin, a protiv osumnjičene policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene