Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijska akcija

Zagreb: Zaplijenjeno 124 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod okrivljenika je pronađeno i oduzeto ukupno 124 kilograma marihuane i 10 grama kokaina, dok je kod jednog od njih pronađeno i 50 komada streljiva.

Više od 120 kilograma marihuane zaplijenjeno je u akciji u kojoj su uhićena trojica muškaraca protiv kojih je Uskok danas pokrenuo istragu, dok im je zagrebački Županijski sud odredio istražni zatvor.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Uhićenja u tijeku: Nova akcija USKOK-a i policije Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović

Muškarce u dobi od 37, 48 i 41 godine Uskok tereti za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama u sastavu zločinačkog udruženja, odnosno da su se od kraja travnja do 27. svibnja povezali u Zagrebu radi kontinuirane nabave i prodaje marihuane i kokaina.

Drogu su nabavljali od zasad nepoznatih osoba, skrivali je u kući trećeokrivljenika koji ju je po nalogu drugookrivljenika predavao prvookrivljeniku radi daljnje prodaje drugim preprodavačima i konzumentima.

U Zagrebu raste potrošnja ectasyja i marihuane, kokain ispod prosjeka

Kod okrivljenika je pronađeno i oduzeto ukupno 124 kilograma marihuane i 10 grama kokaina, dok je kod jednog od njih pronađeno i 50 komada streljiva, izvijestio je Uskok na svojim internetskim stranicama.

U povodu dovršenog kriminalističkog istraživanja zagrebačka policija danas će održati konferenciju na novinare na kojoj će biti izložena zaplijenjena droga. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene