Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubojstvo u Zagrebu: Ubojica sa Srebrnjaka umro u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić koji je jutros na ulici na Srebrnjaku ubio 17-godišnju djevojku i potom pucao sebi u glavu umro je u KBC Rebro, doznaje se u bolnici i zagrebačkoj policiji koja još uvijek utvrđuje motiv ubojstva i samoubojstva.

Mladić A.J. je oko 7 sati na ulici na Srebrnjaku iz pištolja ubio djevojku N.D. i potom sebi pucao u glavu. U kritičnom stanju je prevezen u KBC Rebro, gdje je ubrzo po dolasku u 9,20 sati umro od posljedica prostrijelne rane glave.

Pročitajte i ovo Zagađeni zrak u Zagrebu - 1 Čekaju se nalazi Ponovo je smrdjelo u Zagrebu, građani u strahu: "Brinem se za djecu, dva dana ih nisam puštala van" Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Mediji pišu da su mladić i djevojka ranije bili u vezi te da su ljubavne razmirice povod zločinu, no policija to još nije potvrdila.

Djevojka je navodno krenula u školu, no u blizini njene kuće kod autobusne stanice dočekao ju je mladić i ubio s više hitaca iz pištolja za koji je navodno imao dozvolu jer radio kao zaštitar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene