Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

ČUDAN INCIDENT U CENTRU ZAGREBA Propucana stakla dva tramvaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak oko ponoći dogodio se neobičan incident na zagrebačkim Ravnicama u kojem su na dva tramvaja, koja su prometovala u smjeru Dubrave, propucana stakla.

Riječ je o tramvajskim linijama 11 i 12 koji su vozili Maksimirskom kada je u jednom trenutku došlo do pucanja stakla. Kako nam je potvrđeno iz ZET-a, propucana su vrata na 11 -ici te tri prozora tramvaja broja 12.

Pročitajte i ovo Ilustracija preusmjerene linije FOTO Iskočio tramvaj iz tračnica, ovakve gužve dugo nisu viđene Sanacija tramvajske naponske mreže Stanje sanirano oko 18:30 Tramvaji ne voze centrom Zagreba: Kod Glavnog kolodvora oštećena je naponska mreža

'Naši su vozači reagirali profesionalno i najprije provjerili je li nekome potrebna pomoć. Zaprimili smo i nekoliko poziva uznemirenih građana, uglavnom roditelja čija su se djeca vraćala kući', rekao je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a.

Kako doznajemo, u oba tamvaja se u trenutku incidenta nalazilo tek desetak putnika, a prema prvim informacijama ozlijeđenih nema.

Policija je odmah izašla na teren te obavila očevid nakon kojeg će se znati što je uzrokovalo pucanje stakla. Prema neslužbenim informacijama, radi se o matcima iz zračne puške koji su završili u tramvajima.

'Do završetka očevida jedino mogu potvrditi oštećenja dvaju tramvaja. Plicijski je očevid trajao do dugo u noć, izuzete su snimke video nadzora, a najvažnije je da nije bilo ozlijeđenih', dodao je glasnogovornik ZET-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene