Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na pješačkoj stazi

Stravična nesreća u Zagrebu: Autom usmrtio oca (36) i sina (8)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći jutros na zagrebačkim Sveticama poginuli su otac i sin, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

U prometnoj nesreći na zagrebačkim Sveticama jutros su poginuli osmogodišnji dječak i njegov 36-godišnji otac, a vozač toyote celica koji ih je udario na pješačkoj stazi uz cestu nije bio pod utjecajem alkohola niti je pokušao bježati, kao što je bilo objavljeno u medijima.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 7 Kod Netretića Policija objavila detalje tragedije u kojoj je poginuo motociklist: Protiv krivca će biti podnesena kaznena prijava Policija, ilustracija Prekinut promet Tragedija u blizini Karlovca: U sudaru s teretnim vozilom smrtno stradao motociklist

Zagrebačka policija još nije objavila pojedinosti nesreće koja se dogodila u osam sati i 37 minuta, no opovrgnula su tvrdnje medija da je 25-godišnji vozač toyote nakon nesreće pokušao bježati.

 



Okolnosti tragične nesreće zasad nisu poznate, no po neslužbenim podatcima, vozač toyote sletio je s ceste prilikom kočenja jer je izbjegavao teretni kombi.

Do ove nesreće na zagrebačkim ulicama u prometu je 2012. poginulo 57 osoba.

U prvih deset mjeseci ove godine u Hrvatskoj je, pak, po podatcima MUP-a, poginulo 325 osoba, među kojima 52 pješaka, 124 osobe poginule su pri slijetanju vozila s ceste, a 101 osoba u sudaru vozila.

Lani je u Zagrebu poginulo 76 osoba, od čega 48 vozača, 16 putnika i 12 pješaka.

Jedna od težih nesreća u Zagrebu s poginulim pješacima dogodila se i 1. rujna 2011. na raskrižju Ozaljske i Nehajske ulice na Trešnjevci, kad su u sudaru porschea cayenne i audija A8 poginula dva pješaka.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene