Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalaz obdukcije pokazao

Zadar: Dječak je umro od epilepsije, nije kriva majka koja ga je zarezala da ga spasi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za tragičnu smrt četverogodišnjeg dječaka iz Zadra kriva je epilepsija, a ne 28-godišnja majka, koja je sina pokušala spasiti traheotomijom.

'Rana na vratu nanesena je dok je dječak bio živ i praćena je gubitkom manje količine krvi što znači da je riječ o tjelesnoj ozljedi koja nije ničim vezana za uzrok smrti. Nije bilo iskrvarenja i majka nije kriva', rekao je za Večernji list istražni sudac Županijskog suda u Zadru Vladimir Mikolčević.

Pročitajte i ovo Ilustracija Priveden je Šok u Zadru: Pijan galamio i prijetio metalnom šipkom Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile"

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Podsjetimo, prve informacije koje su stigle iz zadarske policije, govorile su o tome da su uzrok smrti zarezotine po vratu. Neslužbeno se doznalo da je zarezotine dječaku napravila majka, pokušavajući spasiti sina, uvjerena da se guši od predmeta koji mu je zapeo u grlu te je zarezotinama pokušala omogućiti da dječak dođe do zraka. 'Danas je, na Odjelu patologije zadarske bolnice, izvršena obdukcija kojom je utvrđeno da je uzrok smrti djeteta iskrvarenje uslijed rezne rane na vratu. Prema dosadašnjim saznanjima, ranu je nanijela majka djeteta koje se gušilo', stajalo je u priopćenju policije.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene