Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvostruko ubojstvo u Zadru

PRIVEDEN mladić osumnjičen za ubojstvo majke i bake!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zadarskom naselju Bokanjac u jednoj su kući pronađena dva mrtva tijela. Navodno je mladić ubio svoju majku i baku, a zatim pobjegao. Policija ga je pronašla i privela oko 20 sati.

Iz PU zadarske su izvijestili da je u Bokanjcu oko 20 sati zatečen i priveden 20-godišnjak koji se dovodi u vezu s ubojstvima. Policija je dojavu da su u obiteljskoj kući na području naselja Bokanjac u Zadru pronađena tijela dviju mrtvih osoba dobila oko 14:30 sati.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš

>> VIDEO Rijeka: Mladić osumnjičen za ubojstvo 29-godišnjaka

U zadarskoj su policiji za Dnevnik.hr potvrdili da sumnjaju na nasilnu smrt, ali s obzirom da je očevid još uvijek u tijeku te će potrajati neko vrijeme, s detaljnijim informacijama u javnost još ne mogu izlaziti.

Prema informacijama Antene Zadar, navodno je jedan 20-godišnjak, koji inače studira u Zagrebu, ubio vlastitu majku i baku, nakon čega se dao u bijeg automobilom.

Kako neslužbeno doznaje Antena Zadar zločin je počinjen sjekirom.

Na mjesto događaja uz policiju je izašao i zamjenik zadarskog županijskog državnog odvjetnika.

U posljednja 24 sata ovo je već treći slučaj nasilne smrti na području Hrvatske. Jučer je u zagrebačkom Markuševcu jedan 53-godišnjak zadavio vlastitu majku, nakon čega se objesio. Također, u Rijeci je jedan 23-godišnjak nožem teško ozlijedio 29-godišnjaka, koji je naknadno preminuo u bolnici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene