Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas obdukcija

VIDEO Rijeka: Mladić osumnjičen za ubojstvo 29-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer poslijepodne u Ulici Andreea Benussia u Rijeci ozlijeđen je 29-godišnji Riječanin, koji je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo u bolnici, priopćeno je iz PU primorsko-goranske. Za ubojstvo je osumnjičen 22-godišnjak.

Policija je utvrdila da je smrt 29-godišnjaka nasilna, a obdukcija će biti obavljena danas na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

22-godišnjak osumnjičen za ubojstvo 29-godišnjaka

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Rijeke za kojeg se sumnja da je počinio kazneno djelo ubojstva 29-godišnjeg Riječanina. Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske, a očevidom je rukovodila zamjenica državne odvjetnice Županijskog suda u Rijeci, izvjestili su iz PU primorsko-goranske.

Podsjetimo, jučer oko 15.25 sati policiji je dojavljeno da je u Bennusijevoj ulici na riječkim Podmurvicama pred kućnim brojem 2 pronađena ozlijeđena muška osoba.

>> Zagreb: U obiteljskoj kući pronađene dvije mrtve osobe!

Kako je priopćeno iz Operativno-komunikacijskog centra PU, ozlijeđeni muškarac (29), koji je prije dolaska policije bio odvezen u bolnicu, naknadno je preminuo. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene