Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća nedaleko Slatine

Vozačica zaspala pa se autom zabila u kamion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na državnoj cesti D2 u mjestu Nova Bukovica nedaleko Slatine danas oko 14 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj, stjecajem sretnih okolnosti, nije bilo teže povređenih osoba.

Krečući se svojim osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka vozačica M.K. (35) iz Slatine, na ravnom dijelu ceste, skrenula je na suprotni kolnički trak i prednjim dijelom automobila zabila se u prednji dio teretnog vozila. 'Kada sam primijetio da automobil skreće na moju stranu zaustavio sam kamiončić. Činilo mi se kao da je vozačica zaspala, jer sam prije udara primijetio njene ruke i glavu na upravljač', kaže vozač Ivica Jelačić.

Pročitajte i ovo Šestero poginulo kada se kamion zaletio u policijsku barikadu U Španjolskoj Užas na autocesti: Kamion se zaletio u policijsku kontrolnu točku, poginulo šestero ljudi Ilustracija Tragedija na cesti Očevid trajao cijelu noć: U sudaru kod Vinkovaca poginula 36-godišnja vozačica

Nakon pružene prve liječničke pomoći utvrđeno je da je vozačica lakše ozlijeđena. Policijskim očevidom utvrdit će se uzrok i sve okolnoti ove nesvakidašnje nesreće. (VLM)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene