Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio im elektrošokerom

ASTRONOMSKI 'CEH' Split: Dvojici Norvežana naplatio piće 150.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Voditelj jednog hvarskog striptiz kluba zbog iznude je završio u splitskom istražnom zatvoru nakon što je dvojicu Norvežana prisilio da mu daju bankovne kartice s kojih je, zbog računa za piće, 'skinuo' 20 tisuća američkih dolara i 30 tisuća kuna.

Iako im je 27-godišnji voditelj kluba s kartica podigao oko 150 tisuća kuna račun za piće koji su dvojica Norvežana dobila nakon burne večeri navodno je iznosio čak 300 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Neslužbeno se doznaje da je astronomski 'ceh' nastao nakon što su u društvo dvojice Norvežana starih 29 i 27 godina došle egzotične plesačice koje su krenule naručivati najskuplje piće - šampanjac čija boca u noćnom klubu stoji čak 20 tisuća kuna.

Kada su gosti na kraju prigovorili da je račun za piće previsok voditelj kluba navodno im je, zajedno s muškarcima čiji identitet policija nije utvrdila, počeo verbalno prijetiti, uključujući povremeno i elektrošoker.

"Nakon verbalnih prijetnji i prijetnji elektrošokerom koji je osumnjičenik povremeno uključivao, oštećenici su u strahu bili prisiljeni predati svoje bankovne kartice" s kojih je voditelj kluba podigao 20 tisuća američkih dolara i 30 tisuća kuna, izvijestilo je na svojoj internetskoj stranici splitsko općinsko državno odvjetništvo.

Norvežani su sve prijavili policiji, a voditelj kluba je nakon uhićenja završio i u jednomjesečnom istražnom zatvoru zbog opasnosti da bi na slobodi mogao utjecati na svjedoke, ali i ponoviti nedjelo, doznaje se u tužiteljstvu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene