Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani u nevjerici

VIDEO Evo zašto su se u ČUDU fotografirali s predsjednikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineski predsjednik Xi Jinping mirno je objedovao u jednom restoranu u Pekingu, a onda su mu posjetitelji prilazili s leđa i fotografirali se njim, ništa ga ne pitajući.

Kineski predsjednik Xi Jinping nenajavljeno je ovaj tjedan došao u jedan restoran u Pekingu, kako bi ondje objedovao. Naručio je jelo, a dok je jeo građani su mu u nevjerici prilazili i fotografirali se s njim ništa ga ne pitajući, objavio je AP.

Pročitajte i ovo Joe Biden i Xi Jinping Razmijenio novogodišnje čestitke Xi razmijenio čestitke s Bidenom: "Voljan sam surađivati radi promicanja svjetskog mira i razvoja" Slika nije dostupna Ma tko je to šef? Evo što žena može samo jednim pogledom!

Jedan je gost sve snimio. Na snimci se vidi kako Jinping jede, a iza njega se prikradaju posjetitelji restorana jedan po jedan, te se namještaju za fotografiranje. Izgledalo je kako Jinping to sve uspješno ignorira i bezbrižno jede naručeni objed.

Kina ukida radne logore i ublažava politiku jednog djeteta

Ovakav posjeti kineskih predsjednika restoranu punom običnih građana nikada prije nije zabilježen. Dapače, kineski predsjednici do sada su se uvijek u javnosti kretali s većim brojem pripadnika osiguranja te nije zabilježen ni jedan događaj u kojem su nenajavljeno bez pompe i privatno ušli na neko javno mjesto puno 'običnih' građana.

Jinping Kinom predsjeda od ožujka ove godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene