Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radnici na sigurnom

Veliki požar u Rijeci pod kontrolom: Izgorjelo skladište namještaja, čule se i detonacije, vatrogasci cijelu noć proveli na terenu

Požar u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr)
Požar u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Požar u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) Požar u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Veliki požar u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) Veliki požar u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Požar u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) Požar u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Požar u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) Požar u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +4 Veliki požar u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/9 >>
Veliki požar je u petak navečer zahvatio skladište namještaja u Rijeci. Čule su se detonacije, a policija je uputila građane da se udalje zbog vlastite sigurnosti. Vatrogasci su požar uspjeli lokalizirati, a na terenu su proveli cijelu noć kako bi nadzirali požarište.

Veliki požar zahvatio je skladišta namještaja u Osječkoj ulici u Škurinjama u Rijeci, a čule su se i detonacije.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Vatrogasci iz Rijeke i Opatije borili su se s vatrom u proizvodno-skladišnom i izložbenom prostoru Elgrada, neposredno uz trgovački centar Fiume. Angažirani su brojni vatrogasci koji su polijevali okolna skladišta kako se vatra ne bi proširila.

Za portal DNEVNIK.hr s mjesta događaja uživo se javio reporter Nove TV Marko Balen.

"Požar je zahvatio skladište namještaja. Na terenu su brojne policijske i vatrogasne ekipe, čule se su se i detonacije. Vatrogasci drže požar pod kontrolom i sprječavaju njegovo širenje. Zasad nema obavijesti o ozlijeđenima. ", izvijestio je Balen.

Gašenje požara vatrogascima je otežavala činjenica što u blizini nema hidranata pa vodu dovlače u cisternama.

"Kako doznajemo, svi djelatnici su napustili skladište prije izbijanja požara. Od vatre su spašeni jedan kamion i radni stroj", javlja reporter Nove TV. 

Požar u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) Požar u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Policija je uputila građane da se udalje zbog vlastite sigurnosti jer su zahvaćene plinske boce.

Prva dojava o požaru primljena je u 21.20 sati, nakon čega su vatrogasci žurno stigli na požarište.

Prodajni centar Elgrada okružen je skladištima i trgovačkim prostorima, a u blizini je i veliki trgovački centar Konzuma.

Požar u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) Marko Balen na mjestu požara u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene