Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor u Bisagu

Ručnom bombom raznio sebe i ženu, u stanu bila i djevojčica: "Čuo se strašan vrisak, potreseni smo svi"

Aktualno Galerija Muškarac bombom raznio ženu i sebe - 6 Muškarac bombom raznio ženu i sebe - 6 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix Muškarac bombom raznio ženu i sebe - 8 Muškarac bombom raznio ženu i sebe - 8 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix Muškarac bombom raznio ženu i sebe - 7 Muškarac bombom raznio ženu i sebe - 7 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix Muškarac bombom raznio ženu i sebe - 9 Muškarac bombom raznio ženu i sebe - 9 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix +9 Muškarac bombom raznio ženu i sebe - 5 Galerija 1/14 >>
Aktiviranjem ručne bombe u petak kasno navečer muškarac je u Bisagu ubio bivšu partnericu i sebe.

U petak, 30. lipnja oko 23:40 u stanu u Bisagu, 56-godišnji muškarac je aktiviranjem ručne bombe ubio 48-godišnju ženu i sebe. U stanu je bila i njezina maloljetna kći koja se uspjela spasiti.

Očevid na mjestu događaja proveo je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu uz stručnu pomoć policijskih službenika.

Pročitajte i ovo Molitelji na Trgu bana Jelačića - 1 Stigli i prosvjednici VIDEO/FOTO Molitelji i ovog mjeseca na hrvatskim trgovima: Ovog puta im se pridružio i biskup Košić

Tijela preminulih su po nalogu zamjenika Županijske državne odvjetnice prevezena na Odjel za patologiju Opće bolnice u Varaždinu, gdje će se provesti obdukcija.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog kaznenog djela.

Darko Galić, iz Županijskog državnog odvjetništva Varaždin potvrdio je novinarima kako muškarac nije imao zabranu približavanja partnerici.

"Tu je išao sa sjekirom, namjerno, razbio balkonska vrata i baš tu je mala spavala. Čuo sam strašni vrisak. Kad smo došli imali smo što za vidjeti. Užas. Potreseni smo svi", ispričao je zgroženi susjed Ivan Žeželj.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene