Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo u bolnici

Umrlo dijete koje je udario kamion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestogodišnje dijete umrlo je u šibenskoj bolnici od ozljeda u prometnoj nesreći.

Nesreća se dogodila u 12,30 sati u Stankovcima, u blizini Benkovca, kada je kamion udario šestogodišnje dijete.

Pročitajte i ovo Policija Zadržan na liječenju U prometnoj nesreći teško ozlijeđen muškarac iz Slovenije Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja

Kako je izvijestila zadarska Policijska uprava, dijete je žurno prevezeno u šibensku Opću bolnicu, gdje je u 14,15 sati umrlo od ozljeda.

Šestogodišnjaka je iz vrtića do samo pedesetak metara udaljene kuće povela starija sestra. Dječak je pred kućnim vratima ugledao majku, otrgnuo se sestri iz ruke i potrčao preko ceste. Vozač kamiona nije uspio na vrijeme reagirati. Dijete su zahvatili teški kotači prikolice tegljača. Još je davao znakove života.

Obitelj nije željela čekati vozilo hitne pomoći, osobnim automobilom rođaci su ga prevezli u bolnicu. Ubrzo su iz Šibenika u Stankovce stigle tužne vijesti. 'Nažalost on je preminuo na operacijskom stolu.', rekao je Željko Klarić, dječakov stric.

Vozač kamiona prema prvim nalazima nije bio pod utjecajem alkohola i nije vozio brzo. Obitelj nesretnog šestogodišnjaka nedavno se iz Njemačke doselila u zadarsko zaleđe.

Blizina škole i vrtića te prolazak kroz naseljeno mjesto označeno je prometnim znakovima. Ograničenje je 40 na sat. Ležeći policajci na državnim cestama zakonom su zabranjeni. Tragedija je pak još jedno upozorenje kako s dječjom zaigranošču nikad dovoljno opreza.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene