Obavijesti Video Pretražite Navigacija
24-godišnji recividist

Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što je u nedjelju u potjeri teško ozlijeđen dubrovački policajac, uhićen je 24-godišnji motociklist kojeg je pokušao zaustaviti.

Uhićen je motociklist koji je u nedjelju napravio niz prekršaja u Dubrovniku, u čijoj je potjeri stradao policajac koji ga je pokušao zaustaviti. Dubrovački policajac zadobio je teške i vrlo ozbiljne teške ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prevezen u bolnicu Policajac za vrijeme potjere sletio s ceste i udario u stup: Ostao besvjesno ležati

Po završetku istrage, utvrđeno je da je motociklist (24) recividist teških prometnih prekršaja, a u posljednjih je pet godina policija protiv njega podnijela 62 prekršajne prijave za 154 prometna prekršaja.

Pročitajte i ovo Izgorio BMW u Karlovcu istraživanje traje Detalji oko namjerno zapaljenog automobila pravosudnog policajca: Iz sindikata progovorili o sumnjama i motivu

Do sada je 24-godišnjak skupio 26 negativnih prekršajnih bodova zbog čega mu je oduzeta vozačka dozvola. 

U nedjeljnoj potjeri, motociklist vozio je bez registracijskih oznaka i zaštitne kacige. Nije se zaustavljao na upozorenja policajca koji je ulaskom u nepregledni zavoj izgubio kontrolu nad motociklom i udario u stup javne rasvjete. 

Dubrovački policajac u utorak je prebačen iz dubrovačke bolnice u KBC Firule na daljnje liječenje, dok je 24-godišnjak uz optužni prijedlog odveden na dubrovački Općinski sud.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene