Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavljen dvojac

Umag: Divljali po kolodvoru i napali policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena (32) i muškarac (21) su na autobusnom kolodvoru u Umagu, pod vidnim utjecajem alkohola, vrijeđali i vikali na 37-godišnju djelatnicu na blagajni i uništavali inventar na kolodvoru.

Umaška je policija, zbog drskog ponašanja, prekršajno prijavila 32-godišnjakinju i 21-godišnjaka. Njih su dvoje 15. prosinca oko 5.30 sati, na autobusnom kolodvoru u Umagu, pod vidnim utjecajem alkohola, vrijeđali i vikali na 37-godišnju djelatnicu na blagajni i uništavali inventar na kolodvoru. I nakon dolaska policije nastavili su divljati.

Policija presrela divljaka na autocesti, ova slika je dokaz prekršaja

Pročitajte i ovo Ilustracija prekršajni postupak Mladić u Umagu vozio kružnim tokom pa sletio u more Ilustracija Tragedija kod Umaga Muškarac (88) šetao i pao u more: Udario je glavom u stijene i preminuo

Pokušali su udariti policijske službenike, koji su ih u tome spriječili i mladića prisilno svladali. Mladić i jedna policijska službenica lakše su ozlijeđeni zbog čega im je pružena liječnička pomoć, dok je 32-godišnjakinja smještena u odgovarajuću ustanovu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene