Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićeni zbog ribolova eksplozivom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija uhitila je i sinoć je u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku privela 31-godišnjeg muškarca s područja Šibenika koji je u nedjelju, 6. svibnja, u šibenskom kanalu Svetog Ante zatečen u nezakonitom robolovu.

"U nedjelju oko 19,30 sati na predjelu Rišćina vala u Šibenskom kanalu policijski službenici su zatekli 31-godišnjaka neposredno nakon što je u more bacio eksplozivnu napravu zbog ubijanja ribe", navodi se u policijskom priopćenju u kojem se dodaje da je tom prilikom uz obalu u moru pronađeno šest cipala.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obustavljen promet Policija u Amsterdamu evakuirala stanicu metroa: Na mjestu događaja stručnjaci za eksploziv Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću

Ronioci PU Šibensko-kninske su uz to pronašli 5 kilograma uginule ribe, koja je radi uništenja predana Veterinarskoj stanici u Šibeniku, stoji u priopćenju.

Policija je protiv 31-godišnjaka podigla kaznenu prijavu zbog
kaznenih djela nezakonitog ribolova i dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, priopćeno je iz PU Šibensko-kninske.

Budući da se jučer tijekom pretrage stana 31-godišnjak nasilnički ponašao prema majci te verbalno prijetio susjedu, protiv njega će policija podnijeti i prijave zbog kaznenih djela nasilničkog ponašanja i prijetnje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene