Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Crikvenici

Uhićen 20-godišnjak: Osumnjičen da je ubio mladića i ranio djevojku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetogodišnjak osumnjičen za ubojstvo i pokušaj ubojstva u nedjelju u Crikvenici uhićen je sinoć, potvrdilo je danas Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci.

U stanu u zgradi u crikveničkoj Ulici kralja Tomislava jučer poslijepodne nađen je mrtav 22-godišnjak s brojnim ubodnim ranama te 19-godišnjakinja s ubodnim ranama opasnim za život, te je prevezena u KBC Rijeka. Nakon operacije je smještena na Jedinicu intenzivnog liječenja.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Ostale informacije o slučaju Županijjsko državno odvjetnioštvo nije iznijelo navodeći da su u tijeku daljnji izvidi kako bi se utvrdile sve okolnosti slučaja.

UHIĆEN OSUMNJIČENIK ZA UBOJSTVO: Ubijen mladić (22), djevojka (19) ranjena

Za ubojstvo i pokušaj ubojstva osumnjičen je 20-godišnjak koji je nakon bijega uhićen.

Očevid je sinoć obavila zamjenica županijske državne odvjetnice u suradnji policijskim službenicima Odjela za očevid primorsko-goranske Policjske uprave, kaže se u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene