Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u stanu u Crikvenici

UHIĆEN OSUMNJIČENIK ZA UBOJSTVO: Ubijen mladić (22), djevojka (19) ranjena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u Crikvenici u stanu pronašla mrtvog 22-godišnjaka i teško ozlijeđenu 19-godišnjakinju. Nakon bijega, pronađeni su i privedeni muškarac kojega se sumnjiči za ubojstvo i njegov pomagač

Policija je poslijepodne u Crikvenici pronašla mrtvog mladića i ozlijeđenu djevojku, a u nedjelju poslije 19 sati pronađeni su i privedeni muškarac kojega se sumnjiči za ubojstvo i njegov pomagač. Prije nego što su uhitili osumnjičene brojni djelatnici interventne policije i pročešljavali su uže i šire područje, dok su se krim tehničari najprije fokusirali na vanjske tragove.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Sve se dogodilo u nedjelju poslijepodne. Naime, oko 15:30 sati, mrtvog 22-godišnjeg mladića policija je pronašla u Ulici Kralja Tomislava na kućnom broju 118 b u Crikvenici, a 19-godišnja djevojka prevezena je u bolnicu.

Zagreb: Pronađen mrtav na terasi ugostiteljskog objekta

Glasnogovornica primorsko-goranske Policijske uprave Mirjana Kulaš je na upit o uhićenju osumnjičene osobe i drugim elementima slučaja rekla da očevid na mjestu nesreće koji vodi zamjenica županijske državne odvjetnice Barbara Sandalj još traje te da se još utvrđuju sve relevantne činjenice.

Glasnogovornica je izjavila i kako je mladić čije je tijelo nađeno zadobio višestruke ozljede te da i preživjela djevojka ima višestruke ozljede. Ozlijede su, najvjerojatnije zadobivene hladnim oružjem. (I.D. / Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene