Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Dovršeno istraživanje

Ubojstvo na Trešnjevci: Policija i službeno osumnjičila brata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policija je i službeno osumnjičila 31-godišnjaka za ubojstvo brata blizanca na Trešnjevci u novogodišnjoj noći.

Zaključeno je kako je u utorak 1. siječnja oko 4:30 sati, osumnjičeni nožem brata ubo u prsa, zbog čega je napadnuti i preminuo. Ovaj se krvavi sukob dogodio u njihovom stanu u kojem su živjeli s jednom 23-godišnjom djevojkom u Ogrizovićevoj ulici.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su se osumnjičeni i oštećeni i ranije fizički i verbalno sukobljavali, a prije ubojstva zajedno su s 23-godišnjakinjom u stanu konzumirali razna alkoholna pića.

>> Novi detalji ubojstva na Trešnjevci

Na mjestu događaja pronađen je pištolj kojeg je osumnjičeni nabavio i ilegalno posjedovao. Osim toga, na vještačenje su poslani i noževi pronađeni u stanu.

Nakon provedenog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je policija. 

Podsjetimo, kako je javio Večernji list, sve se dogodilo u ranim jutarnjim satima kada je 31-godišnjeg Vedrana Tomasa jednim ubodom u srce usmrtio njegov brat blizanac Miroslav. U vrijeme ubojstva s njima je bila Dolores, djevojka ubijenog, a navodno je i s njegovim bratom bila u prisnim odnosima.

Kako piše list, braća su čini se 'dijelila' djevojku, ali i više ostalih djevojaka s kojima su se družili u njihovom stanu. Dolores tvrdi da ne zna zašto je došlo do sukoba, za vrijeme kojeg je, kaže, bila u drugoj prostoriji.

Vidjela je kako Miroslav zamahuje nožem na svog brata, a potom ga pokušava reanimirati. Tvrdi, kako bi nagovorila Miroslava da pozovu Hitnu, izvukla je pištolj iz torbice i pucala u namještaj. Policija je, piše Večernji, isključila mogućnost da je Dolores bila pomagačica u ubojstvu. Policiji je ispričala da se bavila prostitucijom, da je u sado-mazo seansama bila domina, ali se u posljednje vrijeme teško razboljela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene