Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojica na triježnjenju

UBOJSTVO KOD KRAPINE Pijani rođaci se potukli, jedan nožem izbo drugoga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Počinitelj je sada u bolnici, i policija čeka da se malo oporavi i otrijezni kako bi ga ispitali.

Kasno popodne dogodilo se ubojstvo kraj Krapine, u kojem je 55-godišnjak iz Male Pačetine nožem izbo 57-godišnjaka, javlja 24sata.

Pročitajte i ovo Izgradnja zagorske ceste - 4 Butković obišao radove Ovo je vjerojatno cesta koja se u Hrvatskoj najsporije gradi: Izgradnja traje već devet godina i još nije sve gotovo Slika nije dostupna Sletio s kolnika Krapina: Zbog neprilagođene brzine poginuo 19-godišnjak

Prije toga su se posvađali i potukli, no još se ne zna zašto. Ustanovljeno je da je počinitelj imao 1 promil alkohola u krvi, a žrtva je inače njegov susjed i daljnji rođak. Rane mu je nanio u prsnom košu, zbog čega je ovaj iskrvario i umro.

Ubijeni je prije toga izudarao 55-godišnjaka kolcem u svom dvorištu, pa se počinitelj naljutio i otišao po nož, s kojim se vratio i ubio rođaka.

Oko čega su se posvađali i potukli i što je to toliko razljutilo ubojicu policija bi trebala otkriti nakon što se on malo oporavi. Osim što su ga s ozljedama prevezli u Opću bolnicu Zabok, moraju sačekati i da se otrijezni. Je li i ubijeni bio pijan, znat će se nakon obdukcije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene