Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAGEDIJA KOD KOPRIVNICE

U naletu vozila poginulo dvogodišnje dijete, otac u bolnici s teškim ozljedama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po neslužbenim podacima, na mjestu događaja bilo je i drugo dijete, član iste obitelji, koje se uspjelo izmaknuti jurećem automobilu.

Jutros se u Cvetkovcu kod Koprivnice dogodila strašna prometna nesreća, u kojoj je poginulo dijete, a djetetov otac teško je ozlijeđen i prevezen u bolnicu.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Dražen Laljek, glasnogovornik Policijske uprave koprivničko-križevačke, za Dnevnik.hr potvrdio je kako je jutros u 7:50 sati u naletu osobnog vozila na pješake smrtno stradalo dvogodišnje dijete, dok je muškarac, djetetov otac (40), teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu.

Više podataka, kako je kazao, bit će poznato nakon okončanja očevida, koji je u tijeku. Po neslužbenim informacijama, otac i kći bili su na autobusnom stajalištu kad je na njih naletjela Škoda Octavia. Vozilom je upravljala 21-godišnja djevojka.

Portal ePodravina neslužbeno doznaje kako je ondje bilo i drugo dijete, član iste obitelji, koje se na vrijeme izmaknulo. Djeca su bila s ocem jer im je majka u zagrebačkoj bolnici.

Djevojčica od udarca odletjela preko vozila

Kako doznajemo, otac je pretrpio teške ozljede prsnog koša i glave, i smješten je na odjelu intenzivne njege u koprivničkoj bolnici. Liječnici su ga uspjeli stabilizirati, no i dalje je na respiratoru i bez svijesti.

Po zadnjim informacijama, otac je nosio dvogodišnju curicu i hodao nogostupom prema autobusnom stajalištu, a uz njega je bilo njegovo drugo dijete, 6-godišnjak. Djevojčica je od udarca odletjela preko vozila i nije joj bilo spasa, dok je dječak izbjegao udar. 

Zasad se može tek kalkulirati o razlozima ove strašne nesreće, a zasigurno nije odmoglo ni loše vrijeme te mokri kolnici. Po nekim informacijama Škodu je zapljusnula voda s ceste, koju je prolaskom podigao kamion, pa je vozačica izgubila kontrolu nad vozilom.

Vozačici kaznena prijava

'21–godišnja vozačica nije bila pod utjecajem alkohola, te joj je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

Očevid prometne nesreće na mjestu događaja obavio je zamjenik Općinskog državnog odvjetništva uz nazočnost policijskih službenika Postaje prometne policije Koprivnica.

Zbog počinjenja kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 21–godišnje vozačice biti će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici', izvijestila je policija.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene