Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje hospitaliziranih

Zagreb: Vozač zaspao, bus sletio, četvero ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jutarnjim satima s ceste je sletio autobus poljskih registracijskih oznaka pri čemu je ozlijeđeno četvero ljudi.

Na autocesti A3, pokraj motela Plitvice jutros u 5.55 sati došlo je do prometne nesreće, izvijestila je zagrebačka policija. Doznajemo da je do izlijetanja autobusa došlo jer je vozač zaspao te se autobusom zabio u betonski stup. Ozlijeđene su četiri osobe, od kojih su dvije hospitalizirane. Jedna je putnica teže ozlijeđena, a dvojica vozača i putnik lakše. Putnica je prevezena u traumatološku kliniku u kojoj se doznaje da je stabilno i izvan životne opasnosti. U nesreći je zadobila prijelom prsnog kralješka i bit će operirana. Trojica lakše ozlijeđenih prevezena su u bolnicu 'Sveti Duh'.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

>> VIDEO: Bus pun djece sletio s autoceste

U poslijednje vrijeme na našim cestama vrlo smo često svjedoci prometnih nesreća u kojima sudjeluju autobusi. Tako se prošli mjesec autobus koji je prevozio češke turiste prevrnuo na cesti Novigrad-Poreč pri čemu je ozlijeđen 21 putnik.Nesreću su doživjeli početkom lipnja učenici koji su se vraćali s Plitvica. Tada je ozlijeđeno 37 putnika, a policija je utvrdila da je do nesreće došlo zbog neprilagođene vožnje. Samo pukom srećom nitko nije smrtno stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila 3. lipnja, kada je vozaču autobusa pozlilo te je prešao na suprotni trak te završio u jarku. Ozlijeđeno je bilo 47 putnika, od kojih četvero teže.

Po neozlijeđene turiste stigao je drugi autobus koji će ih prevesti u željenu destinaciju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene