Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden 37-godišnjak

U ruksaku u šumi pronađen kilogram marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog zlouporabe droge djelatnici istarske policije uhitili su 37-godišnjaka iz Pazina koji je sproveden u istražni centar Županijskog suda u Puli.

Policija je po dojavi građana 27. ožujka u šumarku u zapadnom dijelu Pazina pronašla ruksak u kojem je bio paket i staklenka, s oko jednim kilogramom marihuane. Provedenim policijskim mjerama, dva dana kasnije oko 13 sati na mjestu pronalaska droge zatečen je i uhićen 37-godišnjak iz Pazina, te priveden u prostorije policijske postaje.

Utvrđeno je da je 37-godišnjak taj paket droge nabavio tijekom ožujka radi daljnje prodaje, dok je za vlastite potrebe zadržao 50-ak grama marihuane koju je držao u staklenci.Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojne droge, 37-godišnjak je jučer oko 13 sati priveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli, izvijestila je danas istarska policija. Vrijednost pronađene marihuane procjenjuje se na oko 20 tisuća kuna, dok bi preprodajom na ulici postigla cijenu i do 60-ak tisuća kuna. (HIna)

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene