Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sakrio 60 kilograma

U prtljažniku krijumčario prstace

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Plovaniji pri izlasku iz Hrvatske policija je jučer zatekla S.P. starog 28 godina iz Umaga u čijem su vozilu 'renault 25' pulskih registracija u skrivenu prostoru pod prtljažnikom pronašla 60,30 kilograma prstaca, izvijestila je danas istarska Policijska uprava.

Pretragom automobila policija je pod prtljažnikom otkrila dorađen prostor u kojemu je bilo skriveno 60,30 kilograma odnosno 3437 komada prstaca. Umažanin je uhićen, a kriminalističkom obradom je utvrđeno da je od kolovoza ove godine do uhićenja u deset navrata preko graničnog prijelaza Plovanije u Sloveniju prokrijumčario oko 500 kilograma prstaca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 80.000 kuna štete Na prijelazu Plovanija uhvaćena s oko 23 kg zaštićenih prstaca Slika nije dostupna 416 komada Na Pelješcu ga ulovili s više od pet kilograma prstaca

Školjke je preko granice prevozio osobnim automobilom u kojemu je prostor pod prtljažnikom prerađen i prilagođen za krijumčarenje. Protiv njega bit će podnesena kaznena prijava zbog izbjegavanja carinskog nadzora te prekršajna prijava po Zakonu o morskom ribarstvu, Zakonu o veterinarstvu i Zakonu o zaštiti prirode.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene