Obavijesti Video Pretražite Navigacija
80.000 kuna štete

Na prijelazu Plovanija uhvaćena s oko 23 kg zaštićenih prstaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je na graničnom prijelazu Plovanija, na izlazu iz Hrvatske, zatekla 55-godišnju ženu iz Umaga s oko 23 kilograma zaštićenih školjki prstaca, vrijednih više od 80 tisuća kuna, izvijestila je u utorak istarska policija.

Prilikom kontrole osobnog automobila mazda slovenskih registracija, kojeg je vozila 55-godišnja Umažanka, jučer oko 8:40 sati na GP Plovanija, policajci su u prtljažniku pronašla deset vreća s ukupno 23,25 kilograma prstaca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strava u Unešiću UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ "Ljudi veće zvijeri od životinja": Neki monstrum objesio je vuka na prometni znak i ostavio poruku Ilustracija neprocjenjiva šteta Ovo su najzastupljeniji zločini protiv prirode u Hrvatskoj

Prstaci su oduzeti i kemijski uništeni, a protiv osumnjičene Umažanke podnijeta je kaznena prijava zbog trgovanja zaštićenim prirodnim vrijednostima.

Počinjena materijalna šteta iznosi više od 80 tisuća kuna s obzirom da je tržišna vrijednost jednog komada prstaca 50 kuna, navodi policija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene