Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još neutvrđen iznos

U pljački pošte lakše ozlijeđen djelatnik HP-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jučerašnjoj pljački pošte na Meštrovićevom trgu u Novom Zagrebu u kojoj je, procjenjuje se, otuđena veća svota novca, dvojica nepoznatih počinitelja uporabom tjelesne snage i oružja doveli su u opasnost živote 45-godišnje zaposlenice i 50-godišnjeg zaposlenika pošte koji je lakše ozlijeđen, izvjestila je danas zagrebačka policija.

'Dok su zaposlenici u vrećama nosili dnevni utržak prema kombi vozilu, jedan od počinitelja je iz vatrenog oružja ispalio više hitaca u pod i odgurnuo zaposlenika, dok je drugi počinitelj uzeo vreće s novcem', izvjestila je glasnogovornica PUZ-a Jelena Bikić na konferenciji za novinare dodajući da su se nakon toga maskirani počinitelji trčeći udaljili u nepoznatom smjeru.

Pročitajte i ovo Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan" Ilustracija Razbojništvo Pljačka na Jarunu: Maskiran zaskočio djelatnika pošte i ukrao novac

Jedno od ispaljenih zrna pogodilo je staklenu stjenku balkonskih vrata stana u vlasništvu 46-godišnjakinje. Ozlijeđenom djelatniku pomoć je pružena na mjestu događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene