Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasne zalihe

U kući na Krku pronađena ogromna količina oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U stanu 58-godišnjaka iz Rijeke u mjestu Risika na otoku Krku pronađena je veća količina nedopuštenog oružja i streljiva.

Načelnik Odjela organiziranog kriminaliteta PU Željko Fagnjen izvijestio je da je jučer u tom stanu pronađeno šest poluautomatskih puški, tri puškostrojnice, sedam pušaka M-48, 246 spremnika za streljivo i 4224 komada raznog streljiva, među kojim 258 komada zabranjenog streljiva, 4,8 kilograma eksploziva, više od 60 metara štapina te tromblonska mina.

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu

U nastavku kriminalističke obrade danas je pretražen i stan u Rijeci kojeg koristi 50-godišnji osumnjičenik te je pronađeno 11.320 komada streljiva i šest kilograma baruta.

Muškarac se sumnjiči za kažnjivo djelo nedopuštenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari. O rezultatima kriminalističkog istraživanja policija će izvijestiti naknadno. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene