Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

U apartmanu pronađen mrtav 23-godišnji Slovak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovački državljanin star 23 godine pronađen je jučer popodne mrtav u iznajmljenom apartmanu u Makarskoj gdje je ljetovao s obitelji.

'Još uvijek se ne može potvrditi točan uzrok smrti,', rekla je Marina Kraljević-Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske. Neslužbeno doznajemo kako je Slovak preminuo od strujnog udara. Mladića M.P. jučer su oko 17 sati u unajmljenom apartmanu pronašli roditelji s kojima je ljetovao. Netom prije smrti mladić se vratio s plaže. Njegovi roditelji došli su iza njega, no nisu mogli ući u apartman jer im je sin pao mrtav odmah kraj vrata koja zbog toga nisu mogli otvoriti pa su ušli preko balkona susjednog apartmana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U životnoj opasnosti Radnik Elektre teško stradao od udara struje Slika nije dostupna Sretna Kineskinja VIDEO: Preživjela udar od 10.000 volti

Glasnogovornica je dodala kako je policijski očevid započeo sinoć, a nastavit će se danas. Na teren je izašao sudski vještak elektro struke, koji je naložio i obdukciju tijela. Nakon očevida znat će se više informacija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene