Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prividen u policiju

Turistkinja prijavila da je silovana na Hvaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornica splitske policije potvrdila je da je muškarac priveden na ispitivanje te da je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Splitska policija zaprimila je jutros prijavu o silovanju na Hvaru. Zločin je prijavila strana državljanka koja tvrdi da ju je silovao muškarac.

Pročitajte i ovo Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili Slika nije dostupna PODIGNUTA OPTUŽNICA Jeza na Hvaru: Napao ženu i silovao je, uzeo joj mobitel i prijetio preko društvenih mreža

Glasnogovornica splitske policije potvrdila je da je muškarac priveden na ispitivanje te da je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Monstrumi s otoka: Silovali Britanku na Paklenim otocima

Podsjetimo, prije 20-ak dana jedna je Britanka prijavila ugostitelja i njegova konobara za silovanje na Paklenim otocima kod Hvara. Policija ih je kazneno prijavila, ali je Županijsko državno odvjetništvo kazneno djelo prekvalificiralo u spolnu radnju izjednačenu se silovanjem obzirom da na tijelu oštećene Britanke nisu pronađene ozljede. Postupak je u tijeku na općinskom državnom odvjetništvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene