Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koristili i oružje

Trojica osumnjičena za iznuđivanje u Opatiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je kazneno prijavila trojicu hrvatskih državljana (65, 43, 44), koje sumnjiči da su od 29-godišnjaka u Opatiji iznuđivali novac, tražeći ga da im isplati znatno veći iznos od njegova stvarnoga duga, izvijestila je u srijedu primorsko-goranska Policijska uprava.

Nakon kriminalističkog istraživanja, trojica osumnjičenih iznuđivača prijavljeni su državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte i ovo KBC Zagreb Sasula uvrede Prijetila ravnatelju KBC-a jer nije dobila specijalizaciju: "Crknite Hercegovci, pi*ka vam materina ustaška'" Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

Policija sumnja da su trojica muškaraca u sredini travnja ove godine "u objektu na području Opatije", radi pribavljanja znatne protupravne imovinske koristi, fizički napali 29-godišnjaka te mu, uz uporabu oružja, uputili ozbiljne prijetnje.

To su navodno činili kako bi im on isplatio znatno više novca nego što im je stvarno dugovao, a 29-godišnjak je pri tome lakše ozlijeđen.

Osim toga, 44-godišnjak iz iste skupine, sumnjiči se i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, jer je pretragom kuće u Rijeci kod njega pronađen spremnik za pištolj i 145 komada streljiva. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene