Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio trovanjem i tražio novac

Jednomjesečni pritvor za iznuđivača iz Rijeke, jamčevina određena na 300.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je prijetnjama smrću i trovanjem proizvoda u marketima iznuđivao članove Uprave i Nadzornog odbora jednog trgovačkog lanca, 48-godišnjem Riječaninu određen je jednomjesečni istražni zatvor, doznaje se jutros u riječkom Županijskom državnom odvjetništvu.

Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci uz zadržavanje u zatvoru osumnjičenom je odredio i jamstvo od 300.000 kuna, koje može uplatiti kako bi se branio sa slobode.

Pročitajte i ovo Potres u blizini Rijeke Magnitude 3,1 Potres u blizini Rijeke: "Izuzetno jak i glasan zvuk. Kao da je nešto eksplodiralo" Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu

Nakon četveromjesečne istrage 48-godišnjak je uhićen prije dva dana, pod sumnjom da je u tom razdoblju članovima Uprave i Nadzornog odbora uputio više desetaka pisama i e-mailova, prijeteći im smrću te trovanjem proizvoda u marketima trgovačkog lanca ako mu ne isplate više stotina tisuća kuna.

Rijeka: Zaplijenjeno 12 kg marihuane

Riječka policija je pretragom njegova stana pronašla obimnu dokumentaciju u kojoj je bilježio korake koje je poduzimao te one koje je ubuduće planirao, a iz čega je vidljivo i kako Plodine nisu bile jedina žrtva njegovih prijetnji i iznuda.

Pronađen je i pištolj kojeg je ilegalno posjedovao, pa se tereti i za nedozvoljeno držanje oružja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene