Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Troje mrtvih na cestama Brodsko-posavske županije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvije prometne nesreće, koje su se dogodile noćas na području Brodsko-posavske županije, tri osobe smrtno su stradale, a još dvije teško su ozlijeđene.

Oko dva sata iza ponoći kod mjesta Kruševica u sudaru osobnog automobila i kamiona poginule su dvije osobe.
 
Prema riječima istražnoga suca Stjepana Franića, nesreća se dogodila kad je 21- godišnji vozač osobnog automobila "passat karavan" u zavoju prešao na suprotnu stranu i podletio pod tegljač đakovačkih registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor" Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Prednji dio kamiona udario je u zadnji lijevi bočni dio automobila iz kojega su ispali i na mjestu poginuli 17- godišnji i 24-godišnji putnici koji su bili na zadnjim sjedalima. 

Dvadestogodišnji suvozač je s teškim ozljedama opasnim po život zbrinut je u odjelu reanimacije brodske bolnice, a vozač, kojemu je izmjereno 0,61 promila alkohola u krvi, lakše je ozlijeđen. Svi su iz Slavonskoga Šamca.

U Velikoj Kopanici oko 2 sata u naletu osobnog automobila smrtno je stradao 42 -godišnji pješak, a dvije su osobe poginule u nesreći koja se dogodila u 1,45 iza ponoći u mjestu Kruševica na državnoj cesti prema graničnom prijelazu s BiH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene