Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedena dvojica mladića

Treći osumnjičenik za ubojstvo pobjegao u Srbiju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica osumnjičenih za ubojstvo 23-godišnjeg studenta Aleksandra Abramova iz Cresa, jučer u središtu Rijeke, uhićena su, a treći se nalazi u bijegu u inozemstvu, izvijestio je načelnik Sektora policije Policijske uprave Primorsko-goranske Damir Živko.

Jučer su uhićeni 24-godišnjak i 21-godišnjak iz Rijeke, a danas poslijepodne će biti privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Rijeci. Treći 21-godišnji osumnjičenik je, po dosadašnjim policijskim saznanjima, preko BiH pobjegao u Srbiju odakle se i doselio u Rijeku 2007. godine. Policija još nije službeno potvrdila ima li on dvojno državljanstvo.

Pročitajte i ovo Vid David Krecelj drama u Zagrebu VIDEO Ovo je Mad Max kojeg je policija u nezapamćenoj potjeri lovila po cijelom Zagrebu: Priveden je Riječki karneval Filmski scenarij Nevjerojatan plan za bijeg iz zatvora u Rijeci: Iskopali tunel, htjeli se izgubiti među maškarama

Policija je utvrdila kako je sukob između trojice osumnjičenih mladića i studenta Aleksandra Abramova izbio nakon verbalne prepirke, kada su ga trojica mladića i fizički napala.

Abramov je pokušao pobjeći. ali su ga sustigli na Trgu Svete Barbare gdje su ga udarali rukama i nogama, nanijevši mu smrtonosne ozljede te potom pobjegli. Pretragom stanova koje koriste osumnjičenici, pronađena je odjeća koju su nosili za vrijeme napada, te tragovi koji ih nedvojbeno povezuju s ubojstvom, rekao je Živko.

>> Uhićeni osumnjičeni za ubojstvo studenta

>> Ubojstvo u Rijeci: Ugušio se udišući vlastitu krv

Od njih trojica samo je 24-godišnjak do sada prijavljivan policiji i to zbog imovinskih prekršaja a druga dvojica nisu zabilježena u policijskim evidencijama.

Student riječkog Tehničkog fakulteta Aleksandar Abramov pronađen je s teškim ozljedama glave na Trgu Svete Barbare jučer u 3,35 sati te je ubrzo preminuo. Na Zavodu za sudsku medicinu utvrđeno je da je umro zbog gušenja vlastitom krvlju kao posljedica teških ozljeda glave. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene