Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prenoćili na otoku

Nestao na Dravi: Policija traga za kanuistom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koprivničko-križevačka policija intenzivno traga za mađarskim kanuistom koji je u noći s četvrtka na petak nestao s otoka na Dravi.

Koprivnički županijski centar za obavješćivanje 112 izvijestio je da je u petak nešto iza jedan sat u noći zaprimio informaciju od policije da je dan ranije Dravom od Ortolisa prema Barczu plovilo 13 mađarskih kanuista. Oko 18 sati zaustavili su se kako bi prenoćili na otoku blizu mosta kod mjesta Repaša. Tijekom noći jedan Mađar je otišao s otoka i nije se vratio, te je o tome obaviještena policija.

Pročitajte i ovo Tomislav Tkalac Šokirao odlaskom na ratište Majci je rekao da radi u Njemačkoj: Hrvat nestao u Ukrajini, suborci mu odali počast Gabriel Tatić Matijević Proširena potraga Otac nestalog 19-godišnjaka za DNEVNIK.hr: "Koristio je karticu..."

Policija je jučer ujutro čamcima započela pretraživanje Drave, oko dva kilometra uzvodno od mosta kod Repaša, a u traganju na otoku na kojemu su prenoćili bili su pripadnici interventne policije, mađarski kanuisti, ribiči te supruga i kćer nestalog Mađara.

Jučer oko 15,30 sati potraga za nestalim privremeno je prekinuta bez rezultata, a traganje će se nastaviti danas i u njega bi trebali biti uključeni i ronioci. U Policijskoj upravi Koprivničko-križevačkoj kažu da nastavljaju intenzivnu potragu za nestalim Mađarom. Naglašavaju da je riječ o nepristupačnom i teško prohodnom terenu, a spomenuti otok na kojemu su Mađari prenoćili stalno plavi Drava. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene