Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

PREBAČEN U ZAGREB

Ubojica roditelja doživio teški psihički slom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tin Šunjerga, koji je okrivljen za teško ubojstvo roditelja, doživio je teški psihički slom i hitno je prevezen u Zagreb na psihijatriju Zatvorske bolnice u Svetošimunskoj cesti.

Tin Šunjerga, 19-godišnji mladić iz Čiste Velike, okrivljen za teško ubojstvo svojih roditelja, kako smo doznali, u četvrtak u jutarnjim satima doživio je u ćeliji šibenskog istražnog zatvora teški psihički slom, te je zatvorskim vozilo hitno prevezen na psihijatrijski odjel Zatvorske bolnice u Svetošimunskoj cesti, javlja Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubio roditelje Vrhovni sud smanjio kaznu Tinu Šunjergi na 35 godina Slika nije dostupna Rasprava na Vrhovnom sudu Trudnu djevojku (18) izbo nožem: David Komšić sudu rekao da mu je žao

Listu je to potvrdio Frane Baica, odvjetnik koji Šunjergu brani po službenoj dužnosti. 

Po svemu sudeći, Tin Šunjerga tek je u ćeliji postao svjestan težine zločina koji je počinio ubojstvom svoje majke Silvane (46) i oca Marina (45), pripadnika Specijalne policije BATT.

Iz zatvorskih izvora doznaju da Šunjerga nije mogao spavati, a iz dana u dan kod njega je bilo sve izraženije autodestruktivno ponašanje koje je rezultiralo totalnim psihičkim rastrojstvom, piše Jutarnji list.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene