Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje poginulih

TRAGEDIJA - Otac četvero djece zabio se u obitelj koja je putovala bolesnom sinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oba vozača su poginula, a nekoliko je osoba ozlijeđeno.

U teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu dogodila na državnoj cesti D2 između Suhopolja i Jugovog polja poginulesu dvije osobe, a nekoliko ih je teško ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Rakovice Poginuo vozač, još nije identificiran: Zabio se u metalnu ogradu i prevrnuo na cesti Sudar na istoku Zagreba Prometne nesreće FOTO Velike gužve zbog sudara na istoku Zagreba

Prema neslužbenim imformacijama portala Informativni centar Virovitica, prilikom neprilagođene brzine i nepropisnog pretjecana nekoliko vozila u samom zavoju, vozač golfa virovitičkih registarskih oznaka, izravno je naletio i direktno se sudario s BMW-om slatinskih registracija koje je dolazilo iz smjera Slatine.

Sletio traktorom i poginuo

Vozač golfa, inače otac četvero djece, preminuo je na mjestu nesreće, a vozač BMW-a i suvozačica iz istog automobila prevezeni su u teškom stanju u Opću bolnicu Virovitica gdje su se liječnici borili za njihov život. Nažalost, i vozač BMW-a preminuo je od zadobivenih ozljeda.

On i supruga su, prema informacijama portala, putovali u Zagreb u posjet teško bolesnom sinu, a prije nekoliko godina tragično im je stradala kćerka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene