Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje ozlijeđenih

Strašna nesreća: Policajac se presretačem zabio u kamion i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesreća se dogodila kasno sinoć na A4. Od siline udarca kamion je probio zaštitnu ogradu i prešao na suprotni kolnički trak te se prevrnuo.

U nesreći su sudjelovali službeno policijsko vozilo i teretno vozilo Mercedes varaždinskih registracija, te još dva osobna automobila, a poginuo je 42-godišnji policajac, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Nesreće se dogodila sinoć oko 23:20 sati
, kada je policijski službenik, vozeći službeno vozilo zapadnim kolnikom autoceste A4 u smjeru juga, iz zasad neutvrđenog razloga naletio na stražnji dio teretnog vozila koje se kretalo u istom smjeru.

Od siline udarca teretno vozilo, kojim je upravljao 53-godišnji vozač, probilo je zaštitnu ogradu A4 i prešlo na suprotni kolnički trak te se prevrnulo. Službeno policijsko vozilo udarilo je u zaštitnu ogradu te se nastavilo kretati, da bi se zaustavilo sa zapadne strane zapadnog kolnika.

Na prevrnuti teretni automobil mercedes naletjela su dva osobna automobila, kojima su upravljali 22-godišnjakinja i 27-godišnjak. Na mjestu nesreće smrtno je stradao 42-godišnji policijski službenik koji je vozio službeno policijsko vozilo, dok su teško ozlijeđeni 30-godišnji policijski službenik suvozač i 49-godišnja putnica iz teretnog vozila.

Prevezeni su u Kliničku bolnicu Dubrava gdje im je pružena liječnička pomoć. Ostali sudionici prometne nesreće su nakon pružene liječničke pomoći pušteni kući, navode iz PU zagrebačke. (Hina)

Pročitajte i ovo Kamion se zabio u obiteljsku kuću drama u ranu zoru Kamion se sudario s autom pa udario u kuću, ljudi u šoku: "Probudio nas je jak udarac. Čulo se struganje" Vozač kamiona na autocesti probio zaštitnu ogradu - 2 Dobio po džepu FOTO Nesreća na autocesti: Kamionom probio zaštitnu ogradu pa završio u šumarku

>> Nesreća u Jastrebarskom: Jedan vozač poginuo, drugi teško ozlijeđen

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene