Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Šveđanin pretučen i teško ozlijeđen na Hvaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija istražuje tko je u Hvaru i čime u subotu navečer u glavu udario 27-godišnjeg švedskog turista koji je u utorak ujutro, tri dana nakon napada, zatražio liječničku pomoć te je zbrinut u splitskom KBC-u, gdje su mu utvrđene teške i po život opasne ozljede u vidu krvarenja u mozgu.

Hvarsku su policiju o teškom ozljeđivanju 27-godišnjeg Šveđanina izvijestili liječnici splitske bolnice, i to nakon što je mladić u utorak ujutro zatražio pomoć na Hitnom prijemu.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Rekao im je da je u subotu iza ponoći napadnut u Hvaru, a navodno ga je prilikom odlaska iz ugostiteljskog objekta prema apartmanu na ulici neidentificiranim predmetom po glavi udario nepoznati muškarac.

Bolničkim pretragama utvrđene su mu teške i po život opasne ozljede u vidu krvarenja u mozgu, zbog čega je smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja KBC-a Split.

Splitsko-dalmatinska policija provodi kriminalističko istraživanje ovog slučaja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene