Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što je to bilo u Splitu?

MISTERIOZNI UDAR Građani: Čuli smo snažnu eksploziju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažan udar iznenadio je stanovnike Splita. Čini se da nitko ne zna što se dogodilo...

Više je građana u petak je oko 13 sati prijavilo snažnu eksploziju koju su čuli negdje između splitskog škvera i Skalica, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Uvredljivi grafit u Splitu Gotovo svakodnevica FOTO Osvanuli novi uvredljivi grafiti u Splitu: "Naguzio te Puljak... radite samo za svoj interes" Ilustracija djevojčica na intenzivnoj Obrat u slučaju teško opečene jednogodišnjakinje u Splitu: Policija objavila detalje

U prvom trenutku se moglo pomisliti da je netko bacio eksplozivnu napravu ili da je eksplodirala boca plina, a kako je u blizini brodogradilište posumnjalo se i na to da je možda na navozima pao nekakav teški teret.

Presuda u aferi 'Brodosplit': Gdje je nestalo 4,7 milijuna dolara

Što se zapravo dogodilo i tko je prouzročio misteriznu eksploziju nisu otkrili ni policijski službenici, koji su po prijavi izašli na teren. Posjetili su i brodogradilište, ali i tamo je sve bilo u najboljem redu, a barutu ni traga!

'Moram istaknuti da je kod nasu škveru dan protekao sasvim normalno, bez ikakvih neuobičajenih događaja', poručio je Josip Jurišić, glasnogovornik splitskog brodogradilišta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene