Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za huliganima

Split: Pretukli 15-godišnjaka, oslijepio na jedno oko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petnaestogodišnjak je oslijepio na jedno oko pošto ga je u nedjelju navečer u Splitu pretukla skupina mladića, priopćila je danas splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Petnaestogodišnjak je u nedjelju u 22,45 sati bio ispred fast fooda na Zvončacu, kad je naišao 18-godišnjak sa skupinom huligana, koji su ga napali i nogama i rukama tukli po glavi i tijelu. Od udaraca je dječaku puknula očna leća te je trajno izgubio vid na jedno oko, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada Nesreća u Kini 500 spasioca u akciji VIDEO Stravična nesreća: Urušila se autocesta, vozila padala u provaliju, a poginulo je najmanje 19 ljudi

>> Mladić brutalno pretučen, izbijen mu zub i oštećena rožnica oka

Policija je kazneno prijavila 18-godišnjeg Splićanina, a još traži ostale huligane koji su s njim teško ozlijedili 15-godišnjaka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene