Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Splitu

Mladić brutalno pretučen, izbijen mu zub i oštećena rožnica oka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brutalan napad po povratku iz večernjeg izlaska doživo je prošlog petka 23-godišnjak u Splitu.

Mladić iz Splita brutalno je pretučen na Bačvicama, potvrdila je PU splitsko-dalmatinska. Iako je mladić prvotno tvrdio da ga je napala skupina huligana, policija je utvrdila da se radi samo o jednom napadaču, čiji im je identitet poznat. Priveden je na kriminalističku obradu.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Policija, ilustracija "mislio je da je gotov" HDZ-ovac i bivši MMA borac brutalno pretukao maloljetnika: "Davio ga je, gurao mu prste u oko i usta. Htio mu je valjda oči iskopati"

Mladi Splićanin zadobio je povredu rožnice, izbijen mu je jedan zub i ima brojne hematome, neslužbeno doznajemo. Iako mediji pišu da je mladića napadač pokušao skalpelom skalpirati, policija tvrdi da nema takvih saznanja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene