Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se krivac

Solin: Kukasti križ 'osvanuo' pa nestao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija istražuje tko je nacrtao kukasti križ koji je, prema objavi fotografije na portalu Slobodne Dalmacije, sinoć osvanuo na području Solina, doznaje se u PU splitsko-dalmatinskoj.

Fotografiju kukastog križa iscrtanog na makadamskom dijelu parkirališta na ulazu u povijesno-antički lokalitet Starine u Solinu jedan je čitatelj poslao portalu Slobodne, no nakon objave kukasti križ je nestao. Splitska je policija potvrdila da su dobili dojavu o kukastom križu te da zajedno s komunalnim redarima utvrđuju o čemu se radi.

Pročitajte i ovo Napad u Solinu Određen istražni zatvor Kolegu iz poduzeća ubo nožem: Osumnjičeni za pokušaj ubojstva (25) u pritvoru Napad u Solinu Napao kolegu Policija pronašla 25-godišnjaka koji je napao kolegu s posla i ubo ga nožem u vrat

Gradonačelnik Solina Blaženko Boban je priopćio kako je angažirao komunalce koji su stupili u vezu sa solinskom policijskom postajom te s osobom zaduženom za taj lokalitet iz Arheološkog muzeja.

Ostojić: Policiji treba još dva dana za pregled kamera s Poljuda

Moram vas izvjestiti da nitko od navedenih nije upoznat s tim slučajem, naveo je Bodan dodajući da je obišao cijeli prostor te ništa nije primjećeno. Fotografija je očito nastala noću, zaključio je te u priopćenju poslanom Slobodnoj prozvao onoga koji je uočio kukasti križ, zašto prvo nije obavijestio nadležne institucije. "Savjest bi mu trebala naložiti da najprije obavijesti nadležne institucije, a ne medije. Na taj način pruža osnovanu sumnju u časnost svoje namjere u cilju zaštite svih pozitivnih vrijednosti svog grada i naše domovine", stoji među ostalim u priopćenju solinskog gradonačelnika. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene