Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen istražni zatvor

Kolegu iz poduzeća ubo nožem: Osumnjičeni za pokušaj ubojstva (25) u pritvoru

52-godišnjaku je u bolnici pružena liječnička pomoć te je podvrgnut operativnom zahvatu i zadržan na daljnjem liječenju.

Zbog pokušaja ubojstva u Solinu policija je u nedjelju nakon završenog kriminalističkog istraživanja predala pritvorskom nadzorniku 25-godišnjaka koji je uhićen u subotu na području Kaštela.

Pročitajte i ovo Bačve za ulje Pljačkaju i groblja Ukrali više od 37 tona tekućeg zlata: "Ni kap nije ostala"

Kako navode iz PU splitsko-dalmatinske 25-godišnjaku osumnjičenom za pokušaj ubojstva 52-godišnjeg kolege u poduzeću u Solinu određen je jednomjesečni istražni zatvor, doznaje se u nedjelju na splitskom Županijskom sudu.

Kako se navodi u priopćenju policije, za 25-godišnjakom se tragalo nakon zaprimljene dojave 13. listopada da je u prostorijama poduzeća u Solinu nožem ozlijeđen 52-godišnji muškarac.

Pročitajte i ovo Ilustracija novi podaci Hrvati piju sve više lijekova, objavljeno koje najviše kupuju: Jedan je posebno popularan

52-godišnjaku je u bolnici pružena liječnička pomoć te je podvrgnut operativnom zahvatu i zadržan na daljnjem liječenju.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, navodi policija, 25-godišnjaka se sumnjiči da je na štetu 52-godišnjaka počinio kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju kada mu je nožem u predjelu vrata zadao ubodnu ranu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene