Obavijesti Video Pretražite Navigacija
poznati detalji

Muškarac smrtno stradao na pješačkom prijelazu: Policija uhitila vozača

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zbog neprilagođene brzine vozača, na pješačkom prijelazu smrtno je stradao 72-godišnjak. Policija je objavila detalje prometne nesreće.

Pješak (72) smrtno je stradao na pješačkom prijelazu u mjestu Banova Jaruga na kutinskom području, javlja Policijska uprava sisačko-moslavačka.

U trenutku kada je 72-godišnjak prelazio kolnik, 22-godišnjak se neprilagođenom brzinom približavao pješačkom prijelazu.

Pročitajte i ovo Krimski most u dimu povezuje Krim i Rusiju VIDEO Krimski most u dimu, zaustavili i promet: Rusi objavili što se događa

Pročitajte i ovo U pucnjavi u Sarajevu likvidiran Šveđanin povezan s trgovinom drogom Jedna osoba smrtno stradala Uhićene još dvije osobe povezane s ubojstvom švedskog narkobosa u Sarajevu

Tijelo pješaka prevezeno je u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija, a na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Sisku.

"Vozač je uhićen te će uz kaznenu prijavu zbog Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu biti predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave", napisali su iz policije.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene