Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Hodošanu

Smrt na cesti: Zabili se u zid kuće, poginuo 21-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić star samo 21 godinu poginuo je u strašnoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko četiri sata ujutro u mjestu Hodošan u Međimurskoj županiji.

Očevidom je utvrđeno da je vozač, 19-godišnji mladić, bio pod utjecajem alkohola. U jednom trenutku izgubio je nadzor nad vozilom te je sletio s ceste i zabio se u zid kuće.

U vozilu su osim njega bila još tri putnika, sve mladići u dobi od 18, 20 i 21 godinu. Najstariji među njima, 21-godišnji mladić u strašnoj je prometnoj nesreći izgubio život.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Strava u Kaštel Novom: 20-godišnjak nastrijeljen pištoljem u glavu

Mladići su se vozili u Hondi Civic koju je Županijska državna odvjetnica koja je izašla ne teren privremeno oduzela radi vještačenja.

'To je strašna tragedija, ali to se događa kad se spoje alkohol i mladi ljudi. Ja ne poznajem te dečke osobno, ali znao sam ih viđati zajedno. Žao mi je njihovih roditelja', rekao je jedan mještanin. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene